SERVIS
Gespecialiseerd in reparatie en verkoop van (gebruikte) garageapparatuur.

Consul


Onze expertise - uw oplossing
Als specialist voor de uitrusting van autobedrijven en van de automobielindustrie met standaard en speciale hefwerktuigen leveren wij aan klanten over de hele wereld. Bovendien omvat ons productassortiment apparatuur en diensten voor de levering van smeermiddelen en de verwijdering ervan. Naast auto reparatiebedrijven, autofabrieken en bedrijven in de olie-industrie behoren ook de voedingsmiddelenindustrie tot ons assortiment op het gebied van de verwijdering van eetbare oliën voor onze klanten.

Wereldwijd leveren 250 verkoop- en servicepartners...
...een uitgebreide en competente zorg en ondersteuning aan onze klanten. Wij richten ons op de levering aan heel Europa, inclusief Oost-Europa. En in Azië, met name in de landen Maleisië en Indonesië. De individuele en individuele advisering van onze klanten heeft altijd centraal gestaan.

Het bedrijf is opgericht in 1953. In eerste instantie werd in een fabriek in Halver hoogwaardige auto garageapparatuur geproduceerd. De gemanifesteerde bedrijfsfilosofie was het bieden van duurzame kwaliteit en veilig gebruik van de producten. Deze filosofie is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. Maar niet de naam; aanvankelijk bekend onder de merknaam "MWH" (Märkisches Werk Halver), de huidige Consul Werk stattausrüstung GmbH scheidde zich in 1986 af van het bedrijf MWH en werkt sindsdien volledig zelfstandig.

In de jaren 1990/91 werd op de locatie Halver een moderne productiefaciliteit met een kantoorgebouw gebouwd en staat ter beschikking van onze klanten als professioneel ontwikkelings-, opleidings- en productiecentrum voor praktische werkplaatsuitrusting. Van daaruit distribueren wij innovatieve werkplaatstechnologie, "Made in Germany", tegen eerlijke marktprijzen.

In 1999 en 2006 is de productielocatie uitgebreid tot meer dan 2000 vierkante meter.