06-46617455
info@servis.nl

Autogarage verhuizen in Assen

Verhuizen van al jouw machines
Demontage en montages van garageapparatuur
Advies bij indeling nieuwe garage
Installeren van nieuwe machines
Hefbrug installatie
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur

Spoedservice mogelijk

Actief in Assen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Autogarage verhuizen in Assen en omgeving

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren team om je garageapparatuur te verhuizen in Assen en omgeving? Zoek niet verder! Onze professionele monteurs zijn gespecialiseerd in het demonteren, verhuizen en opnieuw installeren van hefbruggen en andere garageapparatuur.

Wij begrijpen dat het verhuizen van zware machines een uitdagende taak kan zijn, daarom zorgen wij ervoor dat alles soepel en efficiënt verloopt. Onze ervaren monteurs zullen ervoor zorgen dat alle apparatuur veilig wordt gedemonteerd, vervoerd en opnieuw geïnstalleerd op de nieuwe locatie van je garage.

Of je nu een kleine garage heeft of een grote werkplaats, wij kunnen je helpen bij het verhuizen van al je garageapparatuur. Ons team zal ervoor zorgen dat alles op de juiste manier wordt geïnstalleerd, zodat je snel weer aan het werk kunt.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verhuizen van jouw garageapparatuur in Assen en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen met al je verhuisbehoeften!

Neem contact op

Autogarage verhuizen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij