06-46617455
info@servis.nl

Autogarage verhuizen in Bilthoven

Verhuizen van al jouw machines
Demontage en montages van garageapparatuur
Advies bij indeling nieuwe garage
Installeren van nieuwe machines
Hefbrug installatie
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur

Spoedservice mogelijk

Actief in Bilthoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je van plan om je garageapparatuur te verhuizen vanuit Bilthoven en omgeving naar een andere locatie? Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen bij het demonteren van de hefbruggen en andere garageapparatuur, en deze vervolgens opnieuw te installeren in de nieuwe locatie van je garage. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze machines op een professionele en veilige manier te verplaatsen, en daarom zorgen wij voor een vakkundige aanpak.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het verplaatsen en installeren van garageapparatuur, en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Of het nu gaat om het verplaatsen van één machine of een volledige garage-inventaris, wij staan voor je klaar. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat alles op de nieuwe locatie weer perfect geïnstalleerd wordt, zodat jij meteen weer aan de slag kunt.

Wij begrijpen dat het verhuizen van garageapparatuur een grote klus kan zijn, maar met onze professionele aanpak wordt het een stuk makkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

Neem contact op

Autogarage verhuizen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij