06-46617455
info@servis.nl

Autogarage verhuizen in Dordrecht

Verhuizen van al jouw machines
Demontage en montages van garageapparatuur
Advies bij indeling nieuwe garage
Installeren van nieuwe machines
Hefbrug installatie
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur

Spoedservice mogelijk

Actief in Dordrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professioneel team om je te helpen bij het verhuizen van je garageapparatuur in Dordrecht en omgeving? Zoek dan niet verder! Ons ervaren team staat voor je klaar om de hefbruggen en andere apparatuur te demonteren en vervolgens weer deskundig te installeren op de nieuwe locatie van je garage.

We begrijpen dat het verhuizen van zware en delicate apparatuur een nauwkeurige aanpak vereist, daarom zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat alles op de juiste manier wordt gedemonteerd, vervoerd en weer opgebouwd. Je kunt erop vertrouwen dat al je garageapparatuur in goede handen is en dat we ervoor zorgen dat alles weer perfect functioneert op de nieuwe locatie.

Of je nu een autogarage, bandenwisselstation of autowasstraat heeft, wij hebben de expertise in huis om je te helpen bij het verhuizen van al je apparatuur. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het verhuizen van garageapparatuur en zullen ervoor zorgen dat de verhuizing soepel en professioneel verloopt.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het stressvrij verhuizen van je garageapparatuur naar de nieuwe locatie!

Neem contact op

Autogarage verhuizen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij