06-46617455
info@servis.nl

Autogarage verhuizen in Middelburg

Verhuizen van al jouw machines
Demontage en montages van garageapparatuur
Advies bij indeling nieuwe garage
Installeren van nieuwe machines
Hefbrug installatie
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur

Spoedservice mogelijk

Actief in Middelburg en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare service voor het verhuizen van je garageapparatuur in Middelburg en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het demonteren en opnieuw installeren van hefbruggen en andere garageapparatuur op een nieuwe locatie.

Of je nu je garage naar een andere locatie verplaatst of gewoon je apparatuur tijdelijk moet verhuizen, wij staan voor je klaar. Onze monteurs zorgen ervoor dat alles veilig gedemonteerd wordt, zodat het zonder beschadigingen op de nieuwe locatie aankomt.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je garageapparatuur snel en efficiënt te verhuizen, zodat je zo min mogelijk stilstand hebt. Daarom werken we nauw samen met jou om een gepersonaliseerd verhuisplan op te stellen, dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Onze service is niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en betrouwbaar. We zorgen ervoor dat je garageapparatuur weer snel operationeel is, zodat je weer aan de slag kunt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en verhuis je garageapparatuur zonder zorgen!

Neem contact op

Autogarage verhuizen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij