06-46617455
info@servis.nl

Autogarage verhuizen in Purmerend

Verhuizen van al jouw machines
Demontage en montages van garageapparatuur
Advies bij indeling nieuwe garage
Installeren van nieuwe machines
Hefbrug installatie
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur

Spoedservice mogelijk

Actief in Purmerend en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ga je verhuizen en wil je graag de garageapparatuur van je garage in Purmerend en omgeving meenemen naar de nieuwe locatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren en opnieuw installeren van hefbruggen en andere garageapparatuur.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de verhuizing van jouw garageapparatuur soepel en professioneel verloopt. Of het nu gaat om het demonteren van de hefbruggen of het verplaatsen van andere machines, wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit vakkundig te doen.

Wij begrijpen dat het verplaatsen van garageapparatuur een precieze en zorgvuldige aanpak vereist. Daarom werken we nauwkeurig en efficiënt, zodat jouw garageapparatuur zonder problemen op de nieuwe locatie geïnstalleerd kan worden. Het maakt niet uit of de afstand van de verhuizing groot of klein is, wij staan voor je klaar.

Kies voor een moeiteloze verhuizing van jouw garageapparatuur en schakel onze professionele monteurs in. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar een zorgeloze verhuizing van jouw garageapparatuur.

Neem contact op

Autogarage verhuizen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij