06-46617455
info@servis.nl

Autogarage verhuizen in Wageningen

Verhuizen van al jouw machines
Demontage en montages van garageapparatuur
Advies bij indeling nieuwe garage
Installeren van nieuwe machines
Hefbrug installatie
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur

Spoedservice mogelijk

Actief in Wageningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je van plan om je garageapparatuur te verhuizen naar een nieuwe locatie in Wageningen? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen bij het demonteren en opnieuw installeren van al je hefbruggen en garageapparatuur. Of je nu vanuit je huidige locatie naar een nieuwe garage verhuist of gewoon je werkplaats opnieuw inricht, wij zorgen voor een vlotte en professionele verhuizing.

Onze monteurs hebben ruime ervaring met het veilig demonteren, transporteren en opnieuw installeren van garageapparatuur. Van het loskoppelen van elektrische bedrading tot het zorgvuldig verplaatsen van zware machines, wij nemen al het werk uit handen. Je kunt erop vertrouwen dat je apparatuur veilig en efficiënt naar de nieuwe locatie wordt verplaatst.

Of je nu in Wageningen, Renkum, Ede of een andere omliggende plaats woont, wij zijn er om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons je helpen bij een soepele overgang naar je nieuwe werkplaats. Met onze hulp kun je snel weer aan het werk in je nieuwe garage!

Neem contact op

Autogarage verhuizen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij