06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Amsterdam

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Amsterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Als garagehouder in Amsterdam en omgeving is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw balanceermachines regelmatig worden gekeurd en onderhouden. Een goed uitgebalanceerde auto zorgt immers voor een veilige en comfortabele rijervaring. Onze ervaren servicemonteurs staan ​​klaar om uw balanceermachines af te stellen, te kalibreren en te controleren, zodat ze optimaal blijven presteren.

Onze monteurs begrijpen dat tijd geld is in de garage, daarom streven we ernaar om onze service snel en efficiënt uit te voeren. We werken op een professionele manier en zijn volledig geaccrediteerd om aan alle vereisten te voldoen. Of het nu gaat om een ​​kleine reparatie of een volledige onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat uw balanceermachines in topconditie zijn, zodat u uw klanten de best mogelijke service kunt bieden.

Wacht niet tot er problemen optreden, voorkom ze door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw balanceermachines. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat uw garage soepel blijft draaien.

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij