06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Bilthoven

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Bilthoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heeft u een garage in Bilthoven of omgeving en zoekt u een betrouwbare service voor het keuren en onderhoud van uw balanceermachines? Zoek dan niet verder! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het afstellen, kalibreren en controleren van balanceermachines. Wij begrijpen het belang van een goed uitgebalanceerde auto en zorgen ervoor dat uw balanceermachines in topconditie blijven.

Onze servicemonteurs staan klaar om uw balanceermachines te keuren en te voorzien van regelmatig onderhoud, zodat u altijd kunt rekenen op nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Wij begrijpen dat uw garage draaiende moet blijven en streven ernaar om snel en efficiënt te werk te gaan, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van de beste service op maat.

Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner voor garagehouders in Bilthoven en omgeving. U kunt erop vertrouwen dat onze servicemonteurs uw balanceermachines met de grootste zorgvuldigheid behandelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf onze professionele en vriendelijke service.

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij