06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Deventer

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Deventer en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

“Ben je op zoek naar een professionele servicemonteur die balanceermachines keurt en onderhoud uitvoert in Deventer en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw balanceermachine af te stellen, te kalibreren en te controleren, zodat jouw werkplaats optimaal kan functioneren. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote autowerkplaats, ons team kan overal aan de slag.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw balanceermachine voldoet aan de hoogste normen en veiligheidsvoorschriften. Of het nu gaat om preventief onderhoud of het verhelpen van storingen, wij staan voor je klaar. Daarnaast bieden wij ook advies op maat en kunnen we eventuele problemen snel oplossen, zodat je werkplaats weer snel operationeel is.

Kies voor een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het keuren en onderhouden van balanceermachines. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze diensten. Wij komen graag bij je langs om ervoor te zorgen dat jouw balanceermachine in topconditie blijft!”

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij