06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Dordrecht

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Dordrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van uw balanceermachines in de regio Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het afstellen, kalibreren en controleren van balanceermachines in garages.

Wij begrijpen dat het correct functioneren van uw balanceermachines essentieel is voor het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand werk. Daarom bieden wij een uitgebreide service aan die ervoor zorgt dat uw machines altijd optimaal presteren. Onze monteurs zijn bekend met alle gangbare merken en modellen en zorgen ervoor dat uw balanceermachines voldoen aan de wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Daarnaast staan wij bekend om onze snelle en efficiënte dienstverlening, waardoor uw garage zo min mogelijk tijd hoeft te missen. Of het nu gaat om een periodieke keuring of het verhelpen van een storing, onze monteurs staan voor u klaar.

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van uw balanceermachines in de regio Dordrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij