06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Hengelo

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Hengelo en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van uw balanceermachines in Hengelo en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om uw balanceermachines te keuren, af te stellen, te kalibreren en te controleren, zodat deze optimaal blijven presteren in uw garage.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw balanceermachines regelmatig te laten keuren en onderhouden, om zo de veiligheid van uw medewerkers en klanten te waarborgen. Onze servicemonteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en expertise om uw machines in topconditie te houden.

Of het nu gaat om een eenmalige keuring of regelmatig onderhoud, wij staan voor u klaar. Wij streven naar een snelle en efficiënte service, zodat u weer snel aan de slag kunt in uw garage.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw balanceermachines. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw machines weer als nieuw functioneren!

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij