06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Hoorn

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoorn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van balanceermachines in Hoorn en omgeving, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw balanceermachines te keuren, af te stellen, te kalibreren en te controleren, zodat ze optimaal blijven presteren.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud aan balanceermachines in garages en zorgen ervoor dat jouw apparatuur voldoet aan de wettelijke veiligheidsnormen. Of het nu gaat om een periodieke keuring of het oplossen van technische problemen, wij hebben de kennis en kunde in huis om jouw machines in topconditie te houden.

Met onze service ben je verzekerd van een soepel draaiende werkplaats en tevreden klanten. Wij begrijpen dat tijd geld is in de automotive branche, daarom streven wij ernaar om onze diensten snel en efficiënt uit te voeren, zodat jij je kunt blijven focussen op je eigen werkzaamheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor jouw garage kunnen betekenen. Met onze professionele en klantgerichte aanpak ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij