06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Houten

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Houten en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele service voor het keuren en onderhouden van balanceermachines in garages in Houten en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan paraat om jouw balanceermachines te keuren, af te stellen, te kalibreren en te controleren.

Onze service is gericht op het waarborgen van een optimale werking van jouw balanceermachines, zodat alle wielen perfect gebalanceerd kunnen worden. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar ook aan het comfort van het rijden.

Onze servicemonteurs hebben de benodigde kennis en expertise om jouw balanceermachines grondig te keuren en te onderhouden. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw garage-uitrusting in topconditie te houden, en daarom zorgen wij voor een professionele en betrouwbare service.

Met onze ruime ervaring in het keuren en onderhouden van balanceermachines, kunnen wij garanderen dat jouw machines aan alle wettelijke eisen voldoen en dat ze optimaal presteren. Dus, als je op zoek bent naar een deskundige service voor jouw balanceermachines in Houten en omgeving, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jouw machines te laten draaien als een zonnetje!

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij