06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Nijmegen

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Nijmegen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heeft jouw garage in Nijmegen en omgeving een balanceermachine die regelmatig gekeurd en onderhouden moet worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van balanceermachines in garages.

Onze monteurs komen graag bij jou langs om de balanceermachine af te stellen, te kalibreren en te controleren. Dit zorgt ervoor dat de machine nauwkeurig blijft werken en dat de banden van de voertuigen perfect gebalanceerd worden. Zo kunnen jouw klanten weer veilig de weg op.

Ons team van professionals staat bekend om hun grondige kennis en expertise op het gebied van balanceermachines. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te zorgen dat de machine optimaal blijft functioneren en daarom bieden wij uitstekende service en onderhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het keuren en onderhouden van jouw balanceermachine. Wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw garage in Nijmegen en omgeving altijd kan rekenen op een goed werkende balanceermachine.

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij