06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine keuring en onderhoud in Wageningen

Keuring door gecertificeerde monteur
Voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
De machine kalibreren om nauwkeurige metingen te garanderen
De machine reinigen door stof, vuil en smeermiddelen te verwijderen
Het afstellen van de balanceermachine
Smeermiddelen controleren en aanvullen voor optimale werking van bewegende delen

Spoedservice mogelijk

Actief in Wageningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare service voor het keuren en onderhouden van balanceermachines in garages in Wageningen en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jou te helpen.

Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het afstellen, kalibreren en controleren van balanceermachines, zodat jouw garage altijd voorzien is van goed functionerende apparatuur. Of het nu gaat om regulier onderhoud of het verhelpen van een storing, onze monteurs hebben de kennis en ervaring om jouw balanceermachines in topconditie te houden.

Wij begrijpen dat stilstand in jouw garage kostbaar is, daarom streven wij ernaar om snel en efficiënt te werk te gaan. Wij plannen onze bezoeken flexibel in, zodat ze passen bij jouw agenda en bedrijfsvoering.

Wil je ervoor zorgen dat jouw balanceermachines voldoen aan de juiste veiligheidsnormen en optimaal blijven presteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor het keuren en onderhouden van jouw balanceermachines. Wij staan klaar om jou te ontzorgen, zodat jij je kunt richten op het leveren van uitstekende service aan jouw klanten.

Neem contact op

Balanceermachine keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij