06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine repareren in Hengelo

Het vaststellen van de oorzaak en het probleem
Reparatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Balanceermachine opnieuw afstellen en kalibreren
Versleten of beschadigde onderdelen vervangen
Preventief onderhoudsadvies geven om schade te voorkomen
Reparatie door een gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hengelo en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

“Voor het repareren van uw wielbalanceermachine in Hengelo en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren monteurs staat klaar om machines van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano, te repareren. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, onderhoud of grotere reparaties, wij zorgen ervoor dat uw machine weer optimaal functioneert.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende wielbalanceermachine te hebben in uw garage. Onze snelle en betrouwbare service zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd zonder uw machine hoeft door te brengen. Wij streven ernaar om uw machine zo snel mogelijk te repareren, zodat u weer aan de slag kunt.

Met onze expertise en kennis van verschillende merken en modellen kunnen wij u verzekeren dat uw wielbalanceermachine in goede handen is. Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit service te bieden, zodat u zich kunt blijven richten op het leveren van uitstekende diensten aan uw klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw reparatiebehoeften op het gebied van wielbalanceermachines.”

Neem contact op

Balanceermachine repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij