06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine repareren in Hoorn

Het vaststellen van de oorzaak en het probleem
Reparatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Balanceermachine opnieuw afstellen en kalibreren
Versleten of beschadigde onderdelen vervangen
Preventief onderhoudsadvies geven om schade te voorkomen
Reparatie door een gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoorn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het repareren van balanceermachines in jouw garage in Hoorn en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van wielbalanceermachines van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van balanceermachines, kunnen wij elk probleem snel en efficiënt oplossen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige revisie, wij staan voor je klaar om jouw machine weer in topconditie te brengen. Onze deskundige technici zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen daarom snel een diagnose stellen en een passende oplossing bieden.

Wij begrijpen dat jouw garage afhankelijk is van goed functionerende apparatuur, daarom streven wij ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, zodat jij weer aan de slag kunt. Onze service is betrouwbaar, snel en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf onze professionele aanpak en uitstekende service!

Neem contact op

Balanceermachine repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij