06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine repareren in Nijmegen

Het vaststellen van de oorzaak en het probleem
Reparatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Balanceermachine opnieuw afstellen en kalibreren
Versleten of beschadigde onderdelen vervangen
Preventief onderhoudsadvies geven om schade te voorkomen
Reparatie door een gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Nijmegen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je wielbalanceermachine in je garage in Nijmegen of omgeving? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Ons team van deskundige monteurs is gespecialiseerd in het repareren van balanceermachines van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Of het nu gaat om een klein probleem of een grote storing, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem snel en efficiënt op te lossen. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende balanceermachine te hebben voor het soepel laten draaien van je garagebedrijf. Daarom streven wij ernaar om onze service zo snel mogelijk aan te bieden, zodat jij weer aan de slag kunt.

Onze professionele aanpak en vriendelijke service onderscheiden ons van de rest. We zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de reparaties die worden uitgevoerd en geven je ook tips voor het onderhoud van je balanceermachine om toekomstige problemen te voorkomen.

Dus, als je op zoek bent naar betrouwbare en kundige monteurs om je balanceermachine te repareren, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je te helpen!

Neem contact op

Balanceermachine repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij