06-46617455
info@servis.nl

Balanceermachine repareren in Tiel

Het vaststellen van de oorzaak en het probleem
Reparatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Balanceermachine opnieuw afstellen en kalibreren
Versleten of beschadigde onderdelen vervangen
Preventief onderhoudsadvies geven om schade te voorkomen
Reparatie door een gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Tiel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je problemen met je wielbalanceermachine in je garage in Tiel of omgeving? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je! Ons ervaren team staat klaar om wielbalanceermachines van alle leveranciers, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano, te repareren.

Met onze expertise en professionele aanpak zorgen we ervoor dat jouw balanceermachine weer optimaal werkt, zodat je zonder problemen verder kunt werken in je garage. Of het nu gaat om kleine reparaties, het vervangen van onderdelen of een volledige revisie, wij staan voor je klaar.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel weer aan de slag te kunnen, daarom streven we ernaar om reparaties zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. Zo hoef je niet lang zonder je balanceermachine te zitten.

Dus, als je een probleem hebt met je wielbalanceermachine, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn slechts een telefoontje verwijderd van het oplossen van al je balanceerproblemen. We kijken ernaar uit om je snel weer aan het werk te zien!

Neem contact op

Balanceermachine repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij