06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Alkmaar

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Alkmaar en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe bandendemonteermachines te installeren in jouw garage in Alkmaar en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt met het verwisselen van banden. Voorafgaand aan de installatie bieden we ook advies op maat, zodat we kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen en eisen.

Of je nu een kleine garage hebt of een grote autowerkplaats, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste bandendemonteermachine te installeren die perfect past bij jouw bedrijf. Ook zorgen we ervoor dat de installatie zo soepel mogelijk verloopt, zodat je geen kostbare tijd verliest.

Kortom, met onze professionele en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat je snel en zonder zorgen aan de slag kunt met je nieuwe bandendemonteermachine. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij