06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Almelo

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Almelo en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe bandendemonteermachines te installeren in jouw garage in Almelo en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze ervaren monteurs staan klaar om jou te helpen met het installeren van de juiste bandendemonteermachine voor jouw garage. Voordat we overgaan tot de installatie, geven we eerst advies op basis van jouw wensen en behoeften. Zo ben je verzekerd van een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij jouw werkzaamheden.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed werkende bandendemonteermachine te hebben, daarom zorgen wij voor een vakkundige installatie. Onze monteurs zorgen ervoor dat de machine volledig operationeel is en klaar is voor gebruik, zodat jij snel weer aan de slag kunt.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap en laat jouw nieuwe bandendemonteermachine installeren door onze gecertificeerde monteurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij