06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Almere

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Almere en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in garages in Almere en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het installeren van bandendemonteermachines. Voorafgaand aan de installatie geven we je graag advies op basis van jouw specifieke wensen en de eisen van jouw garage. Of je nu een nieuwe machine wilt installeren of een bestaande wilt vervangen, wij zorgen voor een vakkundige installatie die voldoet aan alle normen en voorschriften.

Of je nu een garagehouder bent die op zoek is naar een snelle en efficiënte bandenwisselaar, of een monteur die een betrouwbare partner zoekt voor het installeren van bandendemonteermachines, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij