06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Alphen aan den Rijn

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Alphen aan den Rijn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om een nieuwe bandendemonteermachine te installeren in jouw garage in Alphen aan den Rijn en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van verschillende merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd, zodat jij zonder zorgen aan de slag kunt met je nieuwe bandendemonteermachine. Voordat we overgaan tot de installatie, luisteren we eerst naar jouw wensen en geven we passend advies om ervoor te zorgen dat de machine perfect aansluit op jouw behoeften.

Met onze jarenlange ervaring en expertise ben je verzekerd van een soepele en probleemloze installatie. Of je nu een nieuwe machine wilt laten installeren of een bestaande machine wilt vervangen, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen met het installeren van jouw nieuwe bandendemonteermachine!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij