06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Amersfoort

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Amersfoort en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur in Amersfoort en omgeving om nieuwe bandendemonteermachines te installeren in jouw garage? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd. Voorafgaand aan de installatie geven we gedegen advies, op basis van jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het vervangen van oude apparatuur of het upgraden van bestaande systemen, wij zorgen ervoor dat alles naar volle tevredenheid wordt geïnstalleerd.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare en efficiënte bandendemonteermachines te hebben in jouw garage. Daarom staan wij garant voor kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat de installatie snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd, zodat jouw garage zo min mogelijk hinder ondervindt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor de installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij