06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Amstelveen

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Amstelveen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om je nieuwe bandendemonteermachine te installeren in Amstelveen en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn deskundig en zorgen voor een professionele installatie van je nieuwe bandendemonteermachine. Voorafgaand aan de installatie geven we je graag advies op basis van jouw specifieke wensen, zodat je zeker weet dat de machine perfect aansluit op jouw behoeften.

Of je nu een garage hebt of een auto-servicebedrijf runt, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je nieuwe bandendemonteermachine efficiënt en probleemloos functioneert. Onze service is snel, betrouwbaar en wordt uitgevoerd met oog voor detail.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij je kunnen helpen met de installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor al je bandenwisselaar behoeften in Amstelveen en omgeving.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij