06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Amsterdam

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Amsterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages in Amsterdam en omgeving? Zoek niet verder! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste bandendemonteermachine een belangrijke investering is voor jouw garage. Daarom bieden wij voorafgaand aan de installatie advies op maat, gebaseerd op jouw specifieke wensen en behoeften. Onze monteurs zijn niet alleen experts in het installeren van de machines, maar ze kunnen je ook helpen bij het kiezen van de juiste machine voor jouw garage.

Of je nu een nieuwe bandendemonteermachine wilt laten installeren of je bestaande machine wilt upgraden, onze monteurs staan klaar om jou te helpen. Met onze professionele en informele aanpak zorgen we ervoor dat de installatie soepel verloopt, zodat jij snel weer aan de slag kunt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij