06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Apeldoorn

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Apeldoorn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in jouw garage in Apeldoorn en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs installeren alle merken bandenwisselaars, zoals Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, luisteren we goed naar jouw wensen en geven we deskundig advies om ervoor te zorgen dat de nieuwe bandendemonteermachine perfect aansluit op jouw behoeften en de layout van jouw garage. We begrijpen dat elke garage uniek is en streven ernaar om maatwerk oplossingen te bieden die aan jouw specifieke eisen voldoen.

Onze monteurs werken snel en efficiënt, zodat jouw garage zo min mogelijk overlast ondervindt van de installatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat de nieuwe bandendemonteermachine volledig operationeel is voordat we vertrekken, zodat je direct aan de slag kunt.

Kies voor professionele service en laat onze gecertificeerde monteurs jouw nieuwe bandendemonteermachine installeren. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij