06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Assen

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Assen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in garages in Assen en omgeving? Zoek niet verder! Ons team van ervaren monteurs staat klaar om alle merken bandenwisselaars te installeren, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, nemen we de tijd om met jou te praten en advies te geven op basis van jouw specifieke behoeften en wensen. Wij begrijpen dat elke garage uniek is en streven ernaar om maatwerk oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Onze monteurs werken snel en efficiënt, zodat je zo min mogelijk downtime ervaart. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en streven naar uitstekend vakmanschap bij elke installatie.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bandendemonteermachine voor een kleine garage of een grootschalige werkplaats, ons team staat voor je klaar om de klus te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Assen en omgeving.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij