06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Baarn

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Baarn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele bandendemonteermachine installatie in Baarn en omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, luisteren we naar jouw wensen en voorkeuren. Op basis daarvan geven we passend advies om ervoor te zorgen dat de nieuwe bandendemonteermachine perfect aansluit bij jouw behoeften en de werkzaamheden in jouw garage.

Of het nu gaat om het vervangen van een oude machine of het upgraden naar een geavanceerdere versie, onze monteurs zorgen voor een vlotte installatie die voldoet aan de hoogste standaarden. We hebben ruime ervaring in het installeren van diverse bandendemonteermachines en zorgen dat alles nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Kies voor een professionele en betrouwbare service voor de installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet binnenkort van de voordelen van een nieuwe, efficiënte machine in jouw garage.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij