06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Bergen op Zoom

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Bergen op Zoom en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar professionele bandendemonteermachine installatie in Bergen op Zoom en omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages. Of het nu gaat om Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, Giuliano of een ander merk, wij zorgen voor een vakkundige installatie.

Voordat we overgaan tot installatie, luisteren we graag naar jouw wensen en eisen. Op basis hiervan geven we deskundig advies om ervoor te zorgen dat de nieuwe bandendemonteermachine perfect aansluit op jouw behoeften. Of je nu een kleinere garage hebt of een grotere werkplaats, wij zorgen voor een naadloze installatie die voldoet aan jouw specificaties.

Onze monteurs zijn bekend met alle merken en modellen bandendemonteermachines, waardoor je verzekerd bent van een professionele installatie. Of het nu gaat om vervanging van een oude machine of de installatie van een compleet nieuwe machine, wij zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie.

Kies voor deskundige installatie van nieuwe bandendemonteermachines en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Wij staan klaar om jouw garage van de beste apparatuur te voorzien.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij