06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Bilthoven

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Bilthoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele bandendemonteermachine installatie in Bilthoven en omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om alle merken bandenwisselaars te installeren, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste bandendemonteermachine een belangrijke investering is voor jouw garage. Daarom bieden wij voorafgaand aan de installatie deskundig advies op maat, gebaseerd op jouw specifieke wensen en behoeften. Onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat je snel aan de slag kunt met jouw nieuwe machine.

Of je nu een kleine garage hebt of een grote werkplaats, wij kunnen je helpen met de installatie van de juiste bandendemonteermachine voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe wij je kunnen helpen. We staan klaar om jouw garage uit te rusten met de beste bandendemonteermachines, zodat je uitstekende service kunt bieden aan jouw klanten.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij