06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Breda

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Breda en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Breda en omgeving? Zoek niet verder! Wij installeren alle grote merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn experts op het gebied van bandendemonteermachines en zorgen voor een professionele en snelle installatie in jouw garage. Voordat we aan de slag gaan, luisteren we aandachtig naar jouw wensen en geven we deskundig advies om ervoor te zorgen dat de nieuwe machine perfect aansluit op jouw behoeften.

Of je nu een nieuwe machine wilt installeren of een bestaande machine wilt upgraden, wij staan voor je klaar. Onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie probleemloos verloopt, zodat je snel weer aan het werk kunt.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en laat onze gecertificeerde monteurs jouw bandendemonteermachine installeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij