06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Capelle aan den IJssel

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Capelle aan den IJssel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Wil je een nieuwe bandendemonteermachine laten installeren in je garage in Capelle aan den IJssel of omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat de installatie soepel verloopt, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe bandendemonteermachine. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de installatie voldoet aan al hun wensen en eisen. Voordat we beginnen met de installatie, geven we gedegen advies op basis van jouw specifieke behoeften.

Het hebben van een hoogwaardige bandendemonteermachine in je garage kan helpen om het bandenwisselproces efficiënter en effectiever te maken. Onze monteurs begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur te hebben, en zorgen ervoor dat je de best mogelijke oplossing krijgt.

Dus, als je op zoek bent naar professionele installatie van een nieuwe bandendemonteermachine in Capelle aan den IJssel en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij