06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Delft

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Delft en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Als je op zoek bent naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in garages in Delft en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van diverse merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn professioneel en hebben ruime ervaring in het installeren van deze machines. Voordat we overgaan tot installatie, geven we eerst advies op basis van jouw specifieke wensen. We luisteren naar jouw behoeften en zorgen ervoor dat de machine perfect aansluit op jouw werkplaats.

Wij begrijpen dat tijd geld is in de autowereld, daarom werken we efficiënt en snel. We zorgen ervoor dat de installatie zo min mogelijk onderbreking veroorzaakt in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jouw garage in Delft en omgeving te voorzien van kwalitatieve installatieservice.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij