06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Den Haag

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Den Haag en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in garages in Den Haag en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle bandenwisselaar merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om jouw garage te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde bandendemonteermachines. Wij begrijpen dat elke garage unieke wensen en behoeften heeft, daarom geven we voorafgaand aan de installatie graag advies op maat. Of je nu op zoek bent naar een snelle en efficiënte bandenwisselaar of juist een machine met extra functies, onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie naadloos verloopt.

Met onze professionele aanpak en uitgebreide kennis van alle merken bandendemonteermachines, garanderen wij een installatie van hoge kwaliteit. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw garage optimaal kan presteren met de juiste apparatuur.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wij staan klaar om jouw garage te voorzien van de beste bandendemonteermachine voor jouw situatie.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij