06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Deventer

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Deventer en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Deventer en omgeving? Zoek niet verder, want wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn deskundig en ervaren in het installeren van bandendemonteermachines in garages. We zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd, zodat jouw garage direct klaar is om banden te wisselen.

Voordat we overgaan tot de installatie, geven we advies op basis van jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een specifiek merk of model bandenwisselaar, wij kunnen je helpen de juiste keuze te maken.

Met onze service ben je verzekerd van een soepele en probleemloze installatie van je nieuwe bandendemonteermachine. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies over het installeren van bandendemonteermachines in Deventer en omgeving. We staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij