06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Dordrecht

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Dordrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage in Dordrecht en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, bieden we eerst advies op maat aan om ervoor te zorgen dat de nieuwe bandendemonteermachine perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en expertise in het installeren van deze machines, dus je kunt erop vertrouwen dat het werk snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Of je nu een kleine onafhankelijke garage of een grote autodealer bent, wij staan klaar om je te helpen met het installeren van de nieuwste en meest geavanceerde bandendemonteermachines. Met onze professionele aanpak en onze toewijding aan kwaliteit, ben je verzekerd van een vlekkeloze installatie die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Wij staan klaar om jouw garage naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige installatiediensten.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij