06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Ede

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Ede en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een nieuwe bandendemonteermachine nodig voor je garage in Ede of omgeving? Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om je te helpen. We installeren alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze installatieservice begint met een grondig adviesgesprek, waarin we luisteren naar jouw specifieke wensen en eisen. Op basis hiervan zorgen we ervoor dat de nieuwe bandendemonteermachine perfect aansluit op de behoeften van jouw garage.

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het installeren van bandendemonteermachines en zorgen ervoor dat de installatie soepel en efficiënt verloopt. Ze zorgen er ook voor dat je volledig op de hoogte bent van hoe je de nieuwe machine kunt gebruiken, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Door te kiezen voor onze installatieservice, ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare aanpak. Je kunt erop vertrouwen dat jouw nieuwe bandendemonteermachine perfect geïnstalleerd wordt, zodat je garage weer optimaal kan presteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij