06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Eindhoven

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Eindhoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in garages in Eindhoven en omgeving? Zoek niet verder! Wij helpen je graag met het installeren van alle bandenwisselaar merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe bandendemonteermachine. Voordat we overgaan tot installatie, geven we eerst advies op maat op basis van jouw wensen en behoeften. We luisteren naar wat jij nodig hebt en stemmen onze service daarop af.

Of je nu een nieuwe bandendemonteermachine nodig hebt voor een kleine garage of voor een grote werkplaats, wij staan voor je klaar. We begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op goed werkend materiaal. Daarom zorgen we ervoor dat de installatie professioneel en efficiënt verloopt.

Kies voor kwaliteit en laat je nieuwe bandendemonteermachine installeren door onze gecertificeerde monteurs. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij