06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Emmen

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Emmen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages in Emmen en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze monteurs hebben ervaring met het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie van de nieuwe bandendemonteermachine, luisteren we naar jouw wensen en geven we passend advies. Onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd, zodat je snel weer aan de slag kunt met het vervangen van banden in jouw garage.

Of je nu op zoek bent naar een snelle en efficiënte bandendemonteermachine of een machine met extra functionaliteiten, onze monteurs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. We staan klaar om jouw garage uit te rusten met de nieuwste en meest betrouwbare bandenwisselaar, zodat je klaar bent voor elke uitdaging.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Emmen en omgeving. We staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij