06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Enschede

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Enschede en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Enchede en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Wij begrijpen dat elke garage unieke wensen heeft als het gaat om bandendemonteermachines. Daarom bieden wij voorafgaand aan de installatie advies op maat, zodat de nieuwe machine perfect aansluit op jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar snelheid, precisie of veelzijdigheid, wij zorgen ervoor dat de nieuwe bandendemonteermachine aan al jouw eisen voldoet.

Onze monteurs staan bekend om hun professionaliteit en klantgerichtheid. Ze zorgen voor een naadloze installatie, zonder dat dit ten koste gaat van de dagelijkse gang van zaken in de garage. Met onze service ben je verzekerd van een soepele overgang naar de nieuwe bandendemonteermachine, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap en laat jouw nieuwe bandendemonteermachine installeren door onze gecertificeerde monteurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij