06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Haarlem

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Haarlem en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar professionele bandendemonteermachine installatie in Haarlem en omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages. Of het nu gaat om Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, Giuliano of een ander merk, wij zorgen voor een vakkundige installatie.

Voordat we overgaan tot installatie, luisteren we naar jouw wensen en geven we passend advies. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de bandendemonteermachine. We begrijpen dat tijd geld is in een garage, daarom zorgen we ervoor dat de installatie snel en efficiënt verloopt, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Of je nu een nieuwe bandendemonteermachine heeft aangeschaft of een oude machine wilt laten vervangen, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele installatie van je bandendemonteermachine.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij