06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Heerlen

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Heerlen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe bandendemonteermachines te installeren in jouw garage in Heerlen of omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en kunnen de installatie snel en efficiënt uitvoeren, zodat jouw garage snel weer operationeel is. Voordat we beginnen met de installatie, zullen we eerst met jou overleggen om te bepalen welke machine het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. We geven graag advies over de verschillende opties, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Onze service is snel, betrouwbaar en professioneel. Wij begrijpen dat jouw garage belangrijk is voor jouw bedrijf, daarom streven we ernaar om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij je kunt richten op het bedienen van jouw klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het installeren van jouw nieuwe bandendemonteermachine. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij