06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Helmond

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Helmond en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om een nieuwe bandendemonteermachine te installeren in je garage in Helmond of omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle grote merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, bespreken we graag jouw wensen en behoeften, zodat we het beste advies kunnen geven. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste bandendemonteermachine voor jouw garage, zodat je efficiënt en probleemloos banden kunt wisselen.

Onze monteurs zorgen voor een professionele installatie en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt voordat we vertrekken. Of je nu een kleine garage hebt of een groot autoherstelbedrijf, wij hebben de expertise en ervaring om aan al jouw installatiebehoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons je helpen bij het verbeteren van jouw garage met een nieuwe bandendemonteermachine van topkwaliteit.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij