06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Hengelo

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hengelo en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage in Hengelo en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs staan klaar om alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano, te installeren.

Voordat we beginnen met de installatie, bieden we advies op maat. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat de nieuwe machine perfect aansluit op jouw garage en werkzaamheden. Onze monteurs zijn deskundig en zorgen voor een vakkundige installatie, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Of je nu een kleine zelfstandige garage hebt of een grotere garage met meerdere vestigingen, wij staan voor je klaar. Onze service is snel, betrouwbaar en professioneel, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt met je nieuwe bandendemonteermachine.

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van jouw nieuwe bandenwisselaar, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende service aan jouw klanten.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij