06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Hilversum

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hilversum en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages in Hilversum en omgeving? Zoek dan niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij installeren alle bandenwisselaar merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van bandendemonteermachines en zorgen ervoor dat deze perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. Voorafgaand aan de installatie geven we advies en begeleiding, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw garage.

Of je nu een nieuwe machine wilt laten installeren of je huidige machine wilt laten vervangen, wij zorgen voor een vakkundige en snelle installatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise ben je verzekerd van een professionele service.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw garage optimaal functioneert met de nieuwste en meest geavanceerde bandendemonteermachines.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij