06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Hoorn

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoorn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages in Hoorn en omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om alle merken bandenwisselaars te installeren, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Voordat we overgaan tot installatie, geven we deskundig advies op basis van jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu op zoek bent naar een snelle en efficiënte machine of naar een geavanceerd model met extra functies, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen de juiste keuze te maken.

Onze monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, zodat je nieuwe bandendemonteermachine optimaal presteert en je garage operationeel blijft. Met onze combinatie van professionaliteit en servicegerichtheid weet je zeker dat je bandenwisselaar in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Hoorn en omgeving. We staan klaar om jouw garage te voorzien van de beste apparatuur en service.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij