06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Houten

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Houten en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Houten en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van verschillende merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, geven we eerst advies op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een geavanceerde bandendemonteermachine nodig hebt voor een drukke garage of juist een meer eenvoudig model voor kleinere werkzaamheden, wij zorgen ervoor dat je de juiste machine krijgt.

Onze monteurs zijn professioneel, ervaren en zorgen ervoor dat de installatie vlekkeloos verloopt. Ze zijn bekend met alle merken en weten precies wat er nodig is om de bandendemonteermachine optimaal te laten functioneren. Daarnaast zorgen we ervoor dat de installatie snel en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Houten en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij