06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Leeuwarden

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Leeuwarden en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe bandendemonteermachines te installeren in jouw garage in Leeuwarden of omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij we voorafgaand aan de installatie advies geven op basis van jouw specifieke wensen. Of je nu op zoek bent naar een machine voor personenauto’s, vrachtwagens of landbouwvoertuigen, wij hebben de kennis en expertise om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij begrijpen dat tijd geld is in de garage, daarom zorgen wij ervoor dat de installatie snel en efficiënt verloopt, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe bandendemonteermachine. Onze service is betrouwbaar en professioneel, en wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons jouw garage voorzien van de nieuwste en meest kwalitatieve bandendemonteermachines op de markt. We kijken ernaar uit om je te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij